Начало
  За нас
  Продукти
  Цени
  Нови продукти
  Услуги
  Партньори
  Новини
  Контакти
  ТЪРСЕНЕ В САЙТА
 
Уебрикс
  ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ В ДОМА
Начало >> Продукти >> СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ, ОХРАНА И КОНТРОЛ >> ЦИФРОВО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ. РЕШЕНИЯ >> ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ В ДОМА
 

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ EWCLID® В ДОМА

Използване на система EWCLID® в домове, вили, извънградски имоти:

Технология “УМЕН ДОМ”
Улично видеонаблюдение
Фото, видео и аудиоархив на посетители
Управление на осветление
Управление на електически брави и задвижващи механизми на врати
Охрана на периметъра

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ В ДОМА

• Управлението на външно осветление се дублира с помощта на сървър EWCLID, в който са инсталирани платки за външни датчици EWCLID-T. Тази функция може да се реализира в няколко режима:
   1. Автоматично по таймер, например от 18:00 часа до 6:00 часа,
   2. От сработване на датчици: периметров, датчик за осветление, димен или датчик на движение разположен вътре в сградата,
   3. Принудително
• Периметровите датчици се включват към шлейфовете непосредствено от платката за външни датчици EWCLID-T, при което се подразбира контрол на периметъра в 4 или повече зони.
При сработване на датчик в една или друга зона, се включва външно осветление и се стартира запис на видеоархив от тази камера, към която е привързан шлейфа или от всички камери в системата EWCLID, в зависимост от настройките на администратора.
• В системата е възможно да се правят записи на видео, фото и аудиоархиви на посетители и персонал с помощта на видеокамери, както и след това обработка на видеоинформацията с помощта на видеоплатки EWCLID-V и аудиоплатки EWCLID-A, инсталирани на сървъра. Включването на запис се извършва в няколко режима:
   1. Детектор на движение, вграден във видеокамерата,
   2. При натискане на бутон на домофон за повикване,
   3. Периодично или еднократно по таймер,
   4. По сработване на всеки един от датчиците
   5. Принудително,
   6. Денонощно
• Включване и изключване на помпи на системи за оросяване. Без да е необходимо да излизате от дома, можете да поливате градинки, да напълните басейн, да включите пожарогасителна система.
• Допълнителна опция – включване и изключване на електрически механизми на врати и бариери, значително понишаващо комфорта. 
 

Дизайн и разработка - Паралел Юнивърс
  © 2006. Синерфлекс ЕООД. Всички права запазени.