Начало
  За нас
  Продукти
  Цени
  Нови продукти
  Услуги
  Партньори
  Новини
  Контакти
  ТЪРСЕНЕ В САЙТА
 
Уебрикс
  Партньори
Начало >> Партньори
 

ПРОМИШЛЕНО-ТЪРГОВСКА ГРУПА КОМКОМ

Промишлено-търговска група КОМКОМ    СИНЕРФЛЕКС ЕООД е изключителен представител на групата КОМКОМ, производител на най-съвременни уникални компоненти и цифрови системи за видеонаблюдение, аудиоконтрол, системи за контрол на достъпа, видеопанели, цифрови разговорни устройства без аналог в световен мащаб, микрофони, управление на сгради тип "ИНТЕЛЕКТУАЛНО ЗДАНИЕ" и "УМЕН ДОМ". Ние сме от малкото фирми в света предлагащи интегрални системи за видеонаблюдение с работещи PCI Express видео платки, позволяващи пълноформатно наблюдение и запис на цветно изображение за всички канали едновременно при 25 кадъра в секунда и преглед на живо едновременно по 30 канала на интернет мрежата. Интегралната система за сигурност включва в себе си видеонаблюдение, аудиоконтрол, управление от външни датчици, управление на външни устройства и интеграция с абсолютно всякаква външна система.
    Промишлено-търговската група КОМКОМ е притежател на търговските марки EWCLID®, DIGITAL DUPLEX®, EXSNET®, GERMIKOM®.
 

 

ВИП ДОМ ООД

 

ВИП ДОМ ООД

     ВИП ДОМ ООД е изключителен представител за България на KONTIO, Финландия – най-големият производител на сглобяеми къщи от масивно дърво и с най-доброто качество в света.

    Фирмата е специализирана в изграждането, поддръжката и управлението на уникални затворени жилищни, административни и туристически комплекси построени от масивно дърво. Екипът на ВИП ДОМ обича  природата и се стреми да хармонизира всичките си обекти към околната среда и да запази или допълнително да облагороди парчето земя на което всички ние живеем.  

    ВИП ДОМ ООД и Партньори инвестират в енергоефективното, екологичното и полезно за здравето и природата строителство в България. Цветовете и аромата на природата ще греят вече и във Вашата ВИП къща на фона на прекрасната българска природа. Нашите екипи са готови да работят и за Вас.
     А постройките ни ще бъдат закриляни през вековете от Великата мечка на Севера – КОНТИО.

     Уникалният Жив ДОМ от дърво – подарък за околната среда и за Вас!
Комфортни, луксозни и уютни къщите от този тип са предназначени за хора които знаят как и къде да живеят. Подходящи за красив и различен дом в комбинация с камък, метал и стъко, морски и планински вилни селища тези къщи са само за ценители и хора които обичат бъдещето си. 

    ВИП ДОМ означава точно това – индивидуална къща за специална персона. Елита на бизнеса, както по света така и в България вече предпочита да живее и почива пълноценно извън работната среда на големия шумен и мръсен град.

Затова ВИП ДОМ Ви препоръчва прекрасен живот в елитен архитектурен ансамбъл от дървени масивни жилища със собствен двор и барбекю изградени от нас близо до Вашия град. Изграждането на къщата по финландска технология, качествените материали и патентованата заключваща сглобка, правят тази къща устойчива и на най-сериозните земетресения, пожари или други природни бедствия. Там където температурите през зимата са минус 40 градуса по Целзий, хората палят камините си през ден, просто защото дървото е най-добрият естествен изолатор. Същевременно с това къщата през лятото е прохладна и свежа като гората.

 

Дизайн и разработка - Паралел Юнивърс
  © 2006. Синерфлекс ЕООД. Всички права запазени.